MIL I UNA VEUS
PREMSA / PRENSA

descarrega la falca per a ràdio
MP3 | WAV
descarga la cuña para radio
MP3 | WAV
click! per veure el nostre spot
click! para ver nuestro spot

(requiere Quicktime Player 7 o superior)

Imágenes JPG a 300ppp, hacer click para descargar
Imatges JPG a 300ppp, feu click per descarregar

ORQUESTRA DEL CAOS (Catalá)

Creada a Barcelona el 1994, l'Orquestra del Caos és un col·lectiu interdisciplinar d'artistes especialment orientat al desenvolupament de projectes relacionats amb la Música Experimental i l'Art Sonor.

Els seus objectius princIpals són la producció, creació i divulgació d'events artístics sonors, musicals, audiovisuals i multimèdia d'especial interès pel coneixement amb conjunció amb el desenvolupament tecnològic. Si bé José Manuel Berenguer, Clara Garí i Carlos Gómez integren l'Orquestra del Caos actualment, aquesta entitat col·labora amb artistes i intel·lectuals de tot el món.

Com a entitat associada al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), l'Orquestra del Caos gestiona una programació integrada per projectes estables de música experimental i art sonor. Es tracta de Sonoscop - Arxiu d'art sonor i música experimental, En Red O - Simposi de música electroacústica, Zeppelin - Festival d'art sonor i Alg-O - Mostra de projectes sonors, dins el qual s'inclou MIL I UNA VEUS.

Vinculades a aquestes activitats, l'Orquestra del Caos porta a terme una sèrie de publicacions en diversos formats i suports.
A més a més de les activitats que es desenvolupen al CCCB, l'Orquestra del Caos organitza tallers, conferències, cursos d'iniciació i especialització en art sonor i música experimental. També assessora a diverses activitats en les seves activitats relacionades amb aquestes modalitats de la creació artística.
ORQUESTRA DEL CAOS (Castellano)

Creada en Barcelona en 1994, la Orquestra de Caos es un colectivo interdisciplinar de artistas especialmente orientado al desarrollo de proyectos relacionados con la Música Experimental y Arte Sonoro. 

Sus principales objetivos son la producción, creación y divulgación de eventos artísticos sonoros, musicales, audiovisuales y multimedia con especial interés por el conocimiento en conjunción con el desarrollo tecnológico. Si bien José Manuel Berenguer, Clara Garí y Carlos Gómez integran la Orquesta del Caos en la actualidad, esta entidad colabora con artistas e intelectuales de todo el mundo. 

Como entidad asociada al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), la Orquestra del Caos gestiona una programación integrada por proyectos estables de música experimental y arte sonoro. Se trata de Sonoscop - Archivo de arte sonoro y música experimental, En Red O - Simposio de Música Electroacústica, Zeppelín - Festival de arte sonoro y Alg-O - Muestra de proyectos sonoros, donde se inscribe el festival MIL I UNA VEUS (Mil y una voces).

Vinculadas a esas actividades, la Orquestra del Caos lleva a cabo una serie de publicaciones en diversos formatos y soportes. 
Además de las actividades que se llevan a cabo en el CCCB, La Orquestra del Caos organiza talleres, conferencias, cursos de iniciación y especialización en arte sonoro y música experimental. También asesora a diversas entidades en sus actividades relacionadas con esas modalidades de la creación Artística.
Contacto de prensa:
Barbara Raubert
barbara@sonoscop.net
tel: 933064128

 

 

 

z